The Coincidence of Callie and Kayden – Jessica Sorensen (The Coincidence #1)

od lanavujicic
The Coincidence of Callie and Kayden - Jessica Sorensen

The Coincidence of Callie and Kayden (Slučajnost Kejli i Kejdena) iz serijala „The Coincidence, #1“ (Slučajnost“) je jedna slatka i lepa priča o dva studenta koja, kroz uzajamno razumevanje i otkrivanje mračnih tajni, pronalaze isceljenje, a to međusobno poverenje rađa, naravno, veoma jaku i strastvenu ljubav.

NEMA SPOJLERA dalje (neće pokvariti užitak čitanja)…

Zaista sam uživala u knjizi i uprkos tome što je kraj prvog dela zaista srceparajući i VEOMA BRUTALAN. Uopšte se ne šalim! Zaista sladunjava pričica prepasta u prilično brutalnu priču. Navodi vas da ODMAH uzmete u ruke nastavak.

Ova knjiga ukazuje na strahote zlostavljanja u detinjstvu svih vrsta i trajna oštećenja koje mogu da nanesu žrtvama.

The Coincidence of Callie and Kayden – moj kratak sinopsis

Callie je devojka veoma povučena u sebe i nedruželjubiva. Nakon nečega što joj se desilo u jednoj strašnoj noći pre mnogo godina kada je iznenada odsekla svu svoju kosu i izgubila sve svoje prijatelje, izgubila je i svoj mir.

Kaiden je naizgled veoma jak momak, poželjan i popularan, ali sa ožiljcima i iznutra i spolja. On je proveo ceo svoj život živeći u strahu od oca.

Kada Callie jedne noći uspe da spase Kayden-a od strašnog besa njegovog oca, njihovi svetovi počinju da se prepliću. Kayden  i Callie se sreću na koledžu i Kayden počinje da oseća nešto mnogo više prema Callie osim same činjenice da joj duguje za svoj život.

Mogu da kažem da sam kroz ovu knjigu veoma zavolela ovaj način pisanja, a to je poglavlje-po-poglavlje naizmeničan POVs (priču iz različite perspektive). Jessica Sorensen je to fenomenalno odradila. Bukvalno dobijete apsolutnu, kompletnu priču sa obe strane, što je fantastično. Protagonista se menja i priča dobija jednu posebnu dubinu.

Veoma je lagana i odlično napisana. Tako da Jessica Sorensen definitivno dobija visoko mesto na mojoj lestvici NEW ADULT knjiga i planiram da što pre kupim nastavak The Redemption of Callie and Kayden, pa tako redom…. Kompletan The Coincidence serijal će doći na red sigurno.

Sada je na putu ka meni i prva knjiga njenog drugog serijala The Secret, „The Secret of Ella and Micha“. Kupila sam je na Book Depository i trenutno na OGROMNOM sniženju/akciji od 50%, tako da košta svega 4.88 €. Evo linka koga zanima dok još ima, jer može veoma brzo da se proda:

The Secret of Ella and Micha – Book Depository LINK

Dakle, da sumiram, knjiga The Coincidence of Callie and Kayden mi se strašno dopala. SVE PREPORUKE!!! Kod mene ima apsolutnih 5*.

The Coincidence of Callie and Kayden Korice knjige The Coincidence of Callie and Kayden
The Coincidence #1
Jessica Sorensen
New Adult
Sphere
2013
Mek povez
400

THE NUMBER ONE NEW YORK TIMES BESTSELLING AUTHOR I remember everything about that day, like the images have been burned into my brain by a branding iron. But I wish they would blow away in the wind. Callie has grown up keeping her feelings locked away from the outside world, and as her painful past threatens to consume her life, most days it's a struggle just to breathe. For as long as Kayden can remember, suffering in silence has been the only way to survive, until one night when Callie and Kayden's worlds collide. After that moment, Kayden can't stop thinking about Callie and when they end up at the same college, he does everything in his power to convince her that it isn't coincidence, it's fate. Lose yourself in the New York Times bestselling sensation that is enchanting readers everywhere -- discover an addictive story filled with unforgettable characters, intense passion and heart-stopping romance.

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00