Tebe želim – Đovana Flečer

od lanavujicic
Tebe želim - Đovana Flečer

Knjiga „Tebe želim“ je za sve ljubitelje dirljivih ljubavnih priča. Knjiga otvara jedno vrlo škakljivo pitanje, a to je da li se može iskreno voleti više osoba u isto vreme? Za sve one koji veruju u iskrena prijateljstva i u ljubav za ceo život.

„TEBE ŽELIM“ – MOJ SINOPSIS KNJIGE

Tri najbolja prijatelja od malih nogu, Ben, Medi i Rob. Medi stoji u venčanici ispred vrata crkve gde je za oltarom čeka njena najveća ljubav, njen prijatelj Rob i pored njega njihov kum i treći čovek najboljeg trojca iz detinjstva, Ben. Medino srce pripada obojici i ne postoji prava i ispravna odluka na koju stranu stati. Kako se rodio ovaj ljubavni trougao među najboljim prijateljima i kako će se završiti saznajte u ovoj veoma neobičnoj knjizi.

MOJI UTISCI O KNJIZI „TEBE ŽELIM“

Znam da mnogi ne vole ljubavne trouglove i znam da mnogi imaju problem sa tim. Skoro smo pričali o još jednoj takvoj knjizi, tačnije serijalu (Zanesena) koji se bavi upravo ovom ljubavnom tematikom preljube. Ne, nije ovo još jedan takav roman. Ovaj ljubavni trojac ćete voleti i nećete znati na koju stranu da stanete i za šta da navijate, a autorka će se poigravati vašim strpljenjem do krajnjih granica.

Kao što već rekoh, verovatno mnogo vas ne podnosi te priče o ljubavnim trouglovima, pogotovu kada je u središtu njega žena. jer se javljaju raznorazne osude na račun nje. Ali, kao što i autorka kaže, da li je sve ovek tako crno-belo kako bismo voleli da jeste?! Svi mislimo da je život jednostavan, a zapravo ova priča predstavlja jednu situaciju i jedno neplanirano iskušenje koje nam život može nametnuti.

Autorka se, upravo da bi čitaoci mogli da razumeju priču u potpunosti, vratila u njihovo detinjstvo gde je zapravo sve i počelo. Dalje vam neću otkrivati, ali ono što i ja mogu da garantujem je da će vam se srce cepati u nemoći da razrešite priču u glavi.

Ljubavni trougao

MENI OMILJENI CITATI IZ KNJIGE

Rekla bih da ni ovo nije knjiga iz koje se izvlače neke mudrosti, ali evo opet da probudim malo znatiželju u vama…

Volela sam Roberta, ali volela sam i Bena. Obojica su me poznavala sedamnaest godina – i jedan i drugi su videli moje najgore strane, dizali me kad bi me oborio očaj, poturali mi rame za jecanje kad sam morala da se isplačem. Bili su moje nepokolebljive uzdanice. U množini. Ne u jednini.

KORICE

Joooj, svi znate koliko ja volim ilustrovane korice. E, evo jednih koje meni bude želju za čitanjem. BRAVO LAGUNA!!!

Jednostavno, kako vidim ilustracije na koricama knjige ja sam upecana. Bio to chick-lit ženski ljubić ili horor roman, ja padam na ovo.
Što se tiče originala, i kod njega su korice slatke, pa prosto ne mogu da se odličim koje su bolje. Evo ih:

You’re the One That I Want by Giovanna Fletcher (Penguin Edition)
You’re the One That I Want by Giovanna Fletcher (Penguin Edition)

BOOK TREJLER ZA KNJIGU „TEBE ŽELIM“

Nisam naišla na trejler za knjigu, ali sam našla autorkin intervju koji je dala povodom ove knjige. Nažalost bez titla je tako da će moći da je poslušaju samo oni kojima engleski jezik nije stran i koji ga razumeju.

ZAKLJUČAK

Knjizi „Tebe želim“ sam dala maksimalnih ★★★★★ (5*) na GoodReads-u. Nemam ja šta tu više da dodam, osim da je ova knjiga prava poslastica za sve ljubitelje dobrih ljubavnih priča, srceparajućih priča, za ljubitelje dobrih chick-lit romana poput recimo onog romana „Voli me, ne voli me“ o kom sam već pisala, a verujem da će u njemu uživati svi ljubitelji Aleksandre Poter ili Sofi Kinsele. Ipak, mislim da je ova knjiga možda na nešto višem nivou nego knjige tih autorki koje sam navela.
Eto toliko…

Ljubi vas sve vaša knjigoholičarka iz Zemlje Knjiga.

ZVANIČNI PODACI O KNJIZI:

Tebe želim Korice knjige Tebe želim
Giovanna Fletcher
Ljubavni / Chick-lit
Laguna
15. septembar 2016.
Mek povez
352

Dirljiva priča o prijateljstvu i neuzvraćenoj ljubavi.

Medi stoji ispred crkve u venčanici. Pred oltarom je njen izabranik Rob. Pored Roba je Ben, kum i njihov najbolji prijatelj.

U tome i jeste problem.

Da je Rob nije čekao za oltarom, verovatno bi to bio Ben. Odani i osećajni Ben nikad nije otkrivao svoja osećanja. A da se okrenuo i rekao Medi da će pogrešiti, da li bi ga ona poslušala? I da li bi on zaista bio u pravu?

Medi, Ben i Rob, najbolji prijatelji od detinjstva, mislili su da njihov odnos ništa ne može ugroziti. Ali ljubav menja sve. Medi je u prilici da bira, ali hoće li pametno izabrati? Njen život i životi dvojice najboljih prijatelja zavise od toga...

„Slatka i dirljiva priča sa čuvenim zapletom ’hoće li ili neće?’ koji će vas držati budnim cele noći!“ Džil Mensel

„Tebe želim je zabavan roman koji će vas oduševiti i raznežiti, a junake ćete odmah zavoleti.“ Miranda Dikinson

„Ovaj romantični i šarmantni roman sigurno će vam ulepšati dan.“ Closer

Možda će vas zanimati

2 komentari

Olivera Babić 20. maj 2017. - 08:42

Slutim ozbiljan zaplet rešen na vrlo simpatičan način.

Reply
Zemlja Knjiga 16. jun 2017. - 15:49

Uhhh, jeste simpatično, ali u mojoj glavi nerešiva situacija. Knjiga je PREDIVNA!!! Pravi slatki čiklit za opuštanje i divna ljubavna priča.

Reply

Ostavi komentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00