Knjigolov u Laguni – 10 za 999

od lanavujicic
Knjigolov - Laguna - 10 za 999 - maj 2017

Kao što ste već čuli, juče je počela akcija Lagune 10 knjiga za 999 dinara. ?

Ja svaki put kažem da neću ništa da poručujem jer mi police prelivaju, ali eto… sećate se da sam ustala i javno rekla da sam postala ovisnik o istorijske ljubiće. E, ta lista mojih poroka odavno već broji kompulsivno sakupljanje knjiga. Kada su knjige u pitanju nikada mi dosta nije kupovine i kao krtica ih samo uvlačim u kuću.

I kažem, I NEĆU, nemam bre više novaca i onda Laguna najavi ovu njihovu ludačku akciju… i ja opet kažem ma dobro sigurno to nisu neki naslovi čim su tako jeftini.

Dobroooo

E, onda prvo sam histerisala što im pada server od opterećenja. Odmah meni brojčanik radi, reko’ „AHA znači nešto je zanimljivo tamo na listi čim ljudi razvališe server!“. Pokušavala i pokušavala i ništaaaa, odustanem. Uveče se ja ponovo setila, ej pa zaboravih da bacim zvir na akciju da vidim šta su odabrali Lagunovci!!!

…i NAKAČIM SE JA!!!

Ovaaaaaj….
Prvi naslov – „U gle šta su stavili, ne verujem!!! Daj da uzmem da podelim ljudima, pisala sam o toj knjizi skoro“….
Drugi naslov – „Jaoj pa ne verujem, ovo sam davno još htela da uzmem“….
treći naslov – „Jaaaaoj, Eli Gilić, nikada je nisam ni uzela!!!“…
četvrti…
peti…
šesti…

„Koliko ja to imam u korpi(sama sa sobom pričam, o daaa u takvim momentima ja nisam sasvim svoja)?
„Uhhh, pa četrnaest knjiga, a ništa mi se ne izbacuje iz korpe. Pa dobro, ‘ajd još šest nekih, neću propasti, pa da završimo.

Dragane, ćeš da biraš ovde nešto???“…
Na kraju Dragan vadi, stavlja, vadi stavlja…mislim knjige u korpi na sajtu, i etoooo. Dođosmo mi do moje liste od dva kompleta od po deset knjiga, što broji… DVADESET KNJIGA!!!

Šta li ću GOSPODE, O GOSPODE da radim sa tolikim knjigama?!

Ima tu naravno svačega i što mi treba, a i što je upalo tako da pojma nemam šta je. Ali to je lepota ove akcije. Zapravo, kada se prisetim, dve ili tri knjige upravo sa ove prošlogodišnje akcije su mi bile fantastične. Tako da… ako i ne znate šta ste kupili može prijatno da vas iznenadi ?

E, tako… a šta sam uzela. Evo je lista. Još čekamo da stignu, ali pretpostavljam da ćemo se malo načekati. Kod ove akcije se čeka na dostavu malo duže, jer oni treba da spakuju i pošalju verovatno šlepere knjiga ovih dana. Nećemo da budemo histerični i nervozni. Samo strpljenjaaaaaaaam.

Ammmmmmmmmnisumijošstigleeeeeeeknjigeeeeealistićićeuskorooooooommmmm

Jogiranje
Ammmmmnećemodapaničimodecoooooommm

EVO JE LISTA MOJE PORUDŽBENICE:

Ko će dočekati?
Poručio neko nešto na ovoj akciji? šta ste vi pazarili?

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00