Noć knjige u Laguni – 16.12.2016.

od lanavujicic
Noc Knjige - Decembar 2016

Tradicija evo već sedam godina unazad je da dva puta godišnje Laguna organizuje Noć Knjige. Ovaj put je to jubilarni petnaesti put po redu i održava se 16. 12. 2016. od 17 do 24h u svim Laguninim knjižarama, u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija.

Noć knjige će se održati u 26 gradova u Srbiji i regionu, na 53 lokacije. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Popusti na Lagunina izdanja: za kupovinu jedne knjige biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na strana izdanja biće 20 odsto, a naslovi ostalih izdavača biće sniženi do 20 odsto. Cene raznovrsnog gift asortimana biće snižene za 10 odsto.

Za Noć knjige, Laguna će predstaviti i nove hitove domaćih i svetskih pisaca.

Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtu www.delfi.rs. U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji će važiti samo za Noć knjige.

I ovog puta Noći knjige su se pridružile brojne biblioteke. Čitaoci će imati prilike da se druže sa svojim omiljenim piscima, a prijatelji manifestacije su spremili brojne i raznovrsne poklone za sve koji budu učestvovali u Noći knjige.

Kompletnu informaciju o manifestaciji možete pročitati na sajtu Lagune – OVDE.

Moje preporuke za ovu Noć Knjige

Ovaj put sam rešila da vam ne predlažem sve moguće knjige koje bih i ja kupila i koje nisam ni pročitala još, već ću samo preporučiti knjige koje su moji apsolutni favoriti iz izdavačke kuće Laguna koje sam pročitala u poslednjih dve ili tri godine. Nije bilo lako odabrati favorite tako da se pokriju što različitiji žanrovi. Ima tu još nekoliko knjiga koje bih možda dodala, kao recimo Malpasine dve trilogije „Moj Muškarac“ i „Jedna noć“, ali hajde da ne preterujemo… Recimo da su ove koje su među slikama moji najveći favoriti koje bih ponovo uzela da čitam. Za većinu tih knjiga ćete naći i moje utiske koje sam pisala na blogu (imate na slikama i link ka blog postu te knjige).

Mala napomena: ne mogu da garantujem da ćete baš sve knjige naći, jer vidim da su neke od njih rasprodate na sajtu, ali ako vas budu zanimale ipak pitajte prodavce na licu mesta. Dešava se da često imaju neke zaostatke tiraža u knjižarama kojih više nema na sajtu.

Pa evo ga spisak…

Za sve koji idu sutra, želim da vam poručim da se lepo provedete. Čujemo se da podelimo utiske o kupovinama…

Ljubi vas vaša knjigoholičarka iz Zemlje Knjiga! 🙂

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00