Jedna noć – Razrešenje – Džodi Elen Malpas (One night #3)

od lanavujicic
Jedna noć Razrešenje - Džodi Elen Malpasa

Aghhh Jedna noć trilogija nije baš ispala kako sam očekivala. Moram biti krajnje iskrena…

„JEDNA NOĆ RAZREŠENJE“ – MOJ SINOPSIS KNJIGE

Finale trilogije „Jedna noć“. Istina o Livinoj porodici polako dolazi na videlo, a da li će Livina i Milerova ljubav preživeti i najveća iskušenja saznajte u ovoj knjizi završnice koja nosi naziv „Razrešenje“.

MOJI UTISCI O KNJIZI „JEDNA NOĆ RAZREŠENJE“

Ne znam šta da vam kažem, zaista.

Istina je da se mnogima od vas ova trilogija dopala mnogo, ali meni je bila dosadna i emotivno mlaka. Ja od ljubavnih knjiga tražim da priča bude napeta, nepredvidiva i da jednostavno sa njom mogu da se poistovetim.

Malpasova ima jedan ogroman problem, a to je da onaj ko je pročitao Jedna noć znaće tačno šta da očekuje od Moj Muškarac i obrnuto. Pošto sam ja čitala prvo Moj muškarac trilogiju, valjda mi je zato ta bila i nešto malo jača nego ova trilogija. Imala je za mene šokantnije razrešenje. Tempo ove dve trilogje je bukvalno identičan. Možete tačno da povučete paralelu gde je usporila pa počela da davi, gde je pravila tenziju i gde joj je mesto konačnog razrešenja priče. Kao da joj je neko dao šemu za tri knjige i rekao „Ne odstupaj!“. Predvidivo i razočaravajuće strašno. Kada sam čitala ovu trilogiju imala sam utisak kao da sam je već čitala… ?

Priču mi je izvadio jedan mali lik koji se zove Hari u samom epilogu. Da ne otkrivam previše, ali mislim da mi je to onako osvežilo knjigu i donelo neočekivanog humora.
Eto, toliko o utisku. Ne znam šta bih još rekla…

MENI OMILJENI CITATI IZ KNJIGE

CITAT

Ne znam ni koji bih citati izdvojila, jer sam već rekla da ovakve knjige sigirno nećete obeležavati previše…ali evo…

Jedna noć pretvorila se u ceo život.
A čak ni to nikad neće biti dovoljno. Sve s Olivijom i Harijem nikad neće biti dovoljno.

KORICE

Već je sve rečeno u postovima o prethodnim delovima Jedna noć – Obećanje i Jedna noć – Odbijanje.

ZAKLJUČAK

Knjizi „Jedna noć razrešenje“ sam dala ★★★ (3*) na GoodReads-u. Šta da vam kažem, bila je ovo slaba završnica za mene. Obećavala je mnogo više. ?
Zapravo, došla sam do zaključka da sam se malo zasitila ovih erotskih romana. Previše su usiljeni i kod većine njih koje sam u poslednje vreme čitala su glavni likovi ili prostitutke ili neki „zlatni momci“, žigola… nekako ne mogu da se saživim sa knjigom nikako. Sada mi treba malo promene i nešto malo drugačije. Skontala sam da mnogo više uživam u NEW ADULT žanru jer su mnogo realnije priče. Ako već čitam ljubavne romane, onda hoću da me razneži, rasplače i da navijam da ljubav pobedi. To je i razlog zašto ih čitam.

Teška pornografija kroz pisane reči mi je postala već pomalo bljutava pravo da vam kažem. Ne pravim se ja fina već mi je sve suvoparno i dosadno. Prosto mi već nije jasno kako se žene toliko dave u ovakvim romanima. Kako vam ne dosadi?! Eto teme da malo porazgovaramo oko toga…

Osim toga, vidim da izdavači polako najavljuju malo više NEW ADULT-a za ovu godinu što me neizmerno raduje. To uvek bolje prolazi nego ovi erotski ADULT. Mislim da im je kupovina prava za New Adult mnogo sigurnija investicija.
Eto, toliko za sada…

Sad prelazimo na jedan. nekima omiljen nekima baš i ne, New Adult serijal koji čitam… Ostanite uz blog da vidite o kom serijalu je reč. ?

Ljubi vas sve vaša knjigoholičarka iz Zemlje Knjiga.

ZVANIČNI PODACI O KNJIZI:

Jedna noć ‒ Razrešenje Korice knjige Jedna noć ‒ Razrešenje
Jedna noć #3
Džodi Elen Malpas
Ljubavni / Erotski
Laguna
21. oktobar 2016.
Mek povez
432

Autorka trilogije Moj muškarac, bestselera New York Timesa.

Samo njihova ljubav može da otera tamu

Život bez tajni i strast koja ne umire...

Čudesan završetak priče o strastvenoj vezi između Livi i Milera u poslednjoj knjizi trilogije Jedna noć!

Livi nikad nije osetila ovakvu nesputanu želju. Prelepi tajanstveni Miler Hart je opčinjava, zavodi i obožava na izuzetno grešan način. On zna njene najskrivenije misli i uvlači je još dublje u svoj opasan svet.

Miler će učiniti sve da Livi bude bezbedna, čak i ako mora da ugrozi svoj život ‒ što je više nego spreman da učini. Ali njegova mračna prošlost nije jedino što preti njihovoj zajedničkoj budućnosti. Kako se odmotava istina o Livinom porodičnom nasleđu, javlja se uznemirujuća paralela između prošlosti i sadašnjosti. Njen svet pretvara se u vihor nad kojim nema vlast i ona se nalazi zarobljena između sveprožimajuće ljubavi i smrtonosne opsesije koja može da uništi oboje...

„Džodi Elen Malpas neverovatno pripoveda: ume da zavede čitaoca, natera ga da poveruje u njene priče, drži ga u neizvesnosti dok mu se srce slama, a onda ga oslobađa pošto otkrije sve tajne.“ The Reading Café

„Izgleda da je Džodi Elen Malpas sačuvala najbolje za kraj. Sjajna završnica. Bravo!“  Holly's Hot Reads

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00