Ljubav ima tvoje oči – Dijego Galdino

od lanavujicic
Ljubav ima tvoje oči - Dijego Galdino

Kako volim priče iz Italije, pa to je čudo jedno, a knjiga „Ljubav ima tvoje oči“ mi je došla kao kec na jedanaest pred moj neočekivani put u Rim. ?

„LJUBAV IMA TVOJE OČI“ – MOJ SINOPSIS KNJIGE

Jedno malo Toskansko selo i gomila radoznalih meštana. Jedna porodica ugostiće poznatog i pomalo drskog mladog slikara koji dolazi u Toskanu kako bi uradio naručene slike. Sofija, u čiju porodicu dolazi ovaj gost, ga mrzi od prvih momenata kada ga je upoznala. Međutim, obično nije sve tako kako izgleda. Ovaj susret doneće im ono za čime oboje već dugo tragaju: priliku da još jednom pogledaju ljubavi u oči.

MOJI UTISCI O KNJIZI „LJUBAV IMA TVOJE OČI“

Kada je u pitanju Italija, pogotovu Toskana, ja se uvek rastopim. Romantične ljubavne priče iz tog kraja sveta mene prosto ošamute.
Jeste da je u pitanju pomalo trafika roman priča, ali…ma zar je uopšte važno?! ?

Toskana (Iz filma „Under the Tuscan sun“)
Toskana (Iz filma „Under the Tuscan sun“)

Lako i brzo se čita, tako da ćete moći da je pročitate za samo jedno ili dva popodnevna odmora uz kaficu.
Dakle, volite li lepe i lepršave ljubavne priče iz divne i nadasve romantične zemlje Italije? Ako je odgovor DA, onda je ova knjiga za vas!

MENI OMILJENI CITATI IZ KNJIGE

Nema ovde mnogo citata ili odlomaka koje bih izdvojila.

KORICE

Originalni naziv knjige je „Vorrei che l’amore avesse i tuoi occhi“, a korice…ma ovde neu ni da ih komentarišem. Dobre ili loše…TOSKANA!!! ?

BOOK TREJLER ZA KNJIGU „LJUBAV IMA TVOJE OČI“

ZAKLJUČAK

Knjizi „Ljubav ima tvoje oči“ sam dala visokih ★★★★ (4*) na GoodReads-u.

Ovde ja više nemam šta da dodam, osim da uzmete ovu knjigu i uživate u prelepim predelima Toskane i romantičnim trenucima koje ova knjiga donosi.
E, da…imam da dodam! S obzirom na predstojeće prolećne i letnje godišnje odmore, ovim utiscima nalepiću i stiker da je „roman za plažu“.

Stiker knjiga za plažu

Nije samo za plažu već će vam biti idealno društvo na bilo kom putovanju.
Ljubi vas sve vaša knjigoholičarka iz Zemlje Knjiga.

ZVANIČNI PODACI O KNJIZI:

Ljubav ima tvoje oči Korice knjige Ljubav ima tvoje oči
Dijago Galdino
Ljubavni
Vulkan
2017.
Mek povez
256

Zašto ljubav, ako već može da pokreće planine, nije uspela da pokrene samo jednog čoveka? Da li sam previše tražila od sudbine? Samo sam želela da ljubav ima boju njegovih očiju...

Sa njenih se prozora može uživati u pogledu na čitavo selo, zelenu dolinu i moćne obronke planine, predivnu panoramu od koje zastaje dah. Sofija i njena porodica oduvek žive u toj kući. Međutim, na korak od leta, jedan neobični gost uneće nemir u spokojstvo mestašceta uljuljkanog među brežuljcima Toskane.

O Tajronu Lejnu, čuvenom slikaru, kruže priče da je šarmantan, ali i stidljiv, povučen čovek. Za razliku od njega, Sofija je vedra i strastvena, puna života. Iako deluje kao da su njih dvoje dva različita sveta, među njima od prvog trenutka sevaju varnice, a sudbinski susret doneće im ono za čime oboje već dugo tragaju: priliku da još jednom pogledaju ljubavi u oči.

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00