Amoreta – na krilima ljubavi

od lanavujicic
Amoreta - ljubavni romani

Pre nekoliko meseci je u izdavačkoj kući Laguna pokrenuta posebna edicija Amoreta – na krilima ljubavi.

U pitanju su edicije vikend ljubavnih romana kakve pamtimo od ranije i koje su čitale naše mame, bake, tetke, ujne, strine… Sigurno je većina vas našla te ljubavne romane negde među starim stvarima. Ja bar jesam. Moja mama ih je čitala, a kako u razgovoru sa njom čujem čitali su se mnogo takvi romani u vreme kada je ona bila mlada i prepričavalo se po kancelarijama naveliko, uz kaficu sa drugaricama itd.
Laguna je pre par meseci pokrenula ediciju koja će neke od starijih dama podsetiti na njihove mlađe dane i čuvene „trafika“ vikend romane kakve pamte od ranije.

AMORETA – MOJI UTISCI O OVOJ EDICIJI

Ja sam pročitala samo prvi roman „Ukus poljupca prelepe Šardone“ – Heder Hejford, prvi iz serijala o ćerkama poznatog vinara. Ovaj serijal je iz edicije „Ljubav i vino“. Roman je bio odličan za uz popodnevnu kaficu i baš sam uživala. Bez preteških tema u njima, sa malo ljubavne drame…SJAJNO! Imam i „Tragovima srca“ kod sebe od Kerolajn Džonson, a planiram da ih sve nabavim uskoro jer mi se mnogo dopadaju. Džepno je izdanje, tako da ih možete poneti sa sobom bilo gde da krenete…

Amoreta - ljubavni romani

U pitanju su lagane ljubavne priče koje su tu da unesu malo lepršavosti u svakodnevnicu ženke populacije, da nas odvoje od svakodnevnih briga i obaveza, a s obzirom na veoma pristupačnu cenu od 249 dinara moći će skoro svaki ženski novčanik da ih priušti. Ne očekujete vrhunsku književnu literaturu, naravno. Neki će to nazvati romanima za gubljenje vremena, a ja to vidim kao sjajan način da one, koji su se u poslednje vreme mnogo više okrenuli gledanju glupih programa na televiziji i ne čitaju uopšte, okrenemo malo više knjizi. Ako volite sapunice i romantične filmove, pravac po Amoretu i zagrejte vaša srca uz malo pisane reči. ?

Sutra počinje BG sajam knjiga, a iz Amorete spremaju odlične popuste, pa eto prilike da ih nabavite po još povoljnijim cenama. Više saznajte na stranici njihovog sajta: Amoreta na 61. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu

Za one koji ne budu mogli da posete sajam, ove romane možete nabaviti u svim marketima, kioscima, knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, na sajtu www.amoreta.rs, kao i u svim bolje snabdevenim knjižarama.

Moja topla preporuka od srca- SRCU!

UDOMLJAVANJE U TOKU…

Trenutno je u toku predsajamsko udomljavanje knjiga, gde ja darujem jedan primerak Amoreta knjige Ukus poljupca prelepe Šardone“ – Heder Hejford. Koga zanima da možda osvoji ovu knjigu pročitajte više o darivanju na ovoj stranici mog bloga: Drugo udomljavanje knjiga! (Važi za ceo Ex-YU)

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00