The Book People – moje novo otkriće!

od lanavujicic
The Book People

Ja sam preključe otkrila sajt „The Book People“ (www.thebookpeople.co.uk) i uzimajući u obzir moju knjigoholiju od koje bolujem potpuno sam van sebe od tada! ?

Za sve one koje zanimaju knjige na engleskom, evo jednog mog fenomenalnog otkrića…

Juče sam naletela na jednu devojku iz Srbije koja je poručila neku knjigu putem ovog sajta i izjavila je kako je prošla jako povoljno… MOOOOLIM??? Odmah sam morala da pogledam o čemu se tu radi, jer prvi put čujem za ovaj sajt i za sajt uopšte putem kod mi ovde možemo povoljnije da prođemo kada kupujemo engleska izdanja preko interneta.

Ulogujem se ja tako i doživim ŠOK!

Naravno nije sve na popustu i nije sve baš tako jeftino, ali skontam da postoje paketi knjiga od po 3, 4, 5 i više knjiga koji koštaju po ceni jedne.

E, sad…poštarina se plaća za svaku poručenu knjigu, odnosno po težini paketa, ALI kompleti knjiga se računaju kao jedna knjiga!!!

Cena poštarine košta od 4 funte do 12 funti u zavisnosti od težine tog kompleta. Tako recimo dostava za paket od 3 ili 4 knjige košta uglavnom 4 funte. Međutim, ako vi čitav komplet knjiga platite recimo 2.5-3 funte, onda vi sa sve dostavom platite ceo komplet po ceni jedne knjige.

Čini mi se da bih ODMAH mogla da potrošim na ovom sajtu BAR 100-200 funti bez problema!!! hahahah

MOJA PRVA PORUDŽBINA SA THE BOOK PEOPLE

Međutim, pošto ovog meseca nisam baš pri parama, morala sam nešto da poručim, pa sam tako doživela još jedan šok… Znate koliko mi se dopada knjiga Dodie Smith „I capture the castle“ (Zamak u mom srcu).

Zamak u mom srcu - Dodi Smit

Pričala sam već na temu te knjige, možda će se neko od vas i setiti… E, sad, znajući da kod nas nikada neće izdati ništa više od nje, a i tu jednu koja je izašla u izdanju Lagune su rasprodali i neće je reizdavati čini mi se, ja nađoh komplet ostalih knjiga koje očajnički želim od nje da pročitam, a nisam nikada imala dovoljno para da ih preko Book Depository kupim. ? JEEEEJ!!! Kao da me je neko pitao – hoćeš da pročitaš i ostale njene knjige? E, pa evo ti ih polu džabe. ? Inače na Book Depository jedna njena knjiga košta oko 9-10 eur, a ovde sam čitav komplet od 3 knjige dobila po…nećete verovati 2.50 funte (sa dostavom od 4 funte, to je izašlo tačno 6.5 finti za 3 knjige)!!! WOOOOWWW

Dodie Smith - 3 books
Dodie Smith – komplet od 3 knjige

Evo ga link koga zanima konkretno ovaj komplet:  LINK.

Evo šta sam poručila i šta je u tom paketu:

  • It Ends With Revelations
  • The Town in Bloom
  • The New Moon With the Old
Dodie Smith - 3 books
Dodie Smith – komplet knjiga

Ukoliko nemate pojma o kojoj autorki je reč, evo jedne BookTuberke koju pratim, a koja će vam to odlično objasniti:

Dobro, ovo je bila moja želja, ali ima tamo svačega… često daju fantastične popuste i za neka aktuelna izdanja. Recimo ta devojka od koje sam zasnala za ovaj sajt je poručila sniženo sada aktuelnu knjigu YA „Bone Season“. Mada se realno najviše isplati poručivati upravo ove komplete knjiga. Videla sam komplete detektivskih, chick-lit-a…svačega…

Mojoj drugarici kada sam rekla, ona je odmah poručila 4 kompleta ? Ludilo!!! Otkrile smo vruću vodu i ostale budne do kasno kopajući po sajtu…

KUPON KOD – 15% SNIŽENO

E, sad…fazon je i u tome da kada preporučite nekoga, i taj neko i vi dobijete svako po 15 % sniženja na prvu porudžbinu. Dakle, ovaj put se vi ulogujete i poručite nešto putem moje pozivnice, pa i vi i ja dobijemo 15 % na prvu sledeću porudžbinu (tačnije vi na svoju prvu porudžbinu, a ja na moju sledeću). Posle vi pozovete nekoga i dobijete i vi novih 15% i tako dalje… ? SJAJNO, zar ne?!!!

Osim toga, kupovinom se sakupljaju bodovi, pa tako posle izvesnog vremena možete da neku knjigu kupite pomoću tih bodova (drugim rečima potpuno džabe). E ovo sve Book Depository na koji smo do sada navikli ne nudi. ? Ima istina besplatnu dostavu, ali cene knjiga nisu jeftine, pa…izračunajte ?

Ako ste zainteresovani za 15% sniženja na vašu prvu porudžbinu pratite sledeći link:

LINK ZA 15% SNIŽENJA NA PRVU PORUDŽBINU

PLAĆANJE

Plaćanje na sajtu se vrši redovno putem bilo koje platne kartice za plaćanje putem interneta (Visa Classic, Visa Internet itd…)

ZAKLJUČAK

I šta da vam kažem ljudi, ja sam u neku ruku progledala i naprosto sam oduševljena. Kukala sam što Amerikanci imaju famozni Book Outlet, a mi ovde nemamo ništa slično. E, pa ipak imamo nešto ?
E sad još da legnu neke parice, pa da uživam u kupovinama ?

Možda će vas zanimati

6 komentari

Branislava 22. maj 2016. - 21:37

Ovo je san svakog knjigokupoholicara 🙂

Reply
zemljaknjiga 22. maj 2016. - 23:55

Hehehe, da znas da jeste! 🙂

Reply
GJ 24. maj 2016. - 06:45

Ono što bih dodala, što se tiče tog 15% popusta, jeste da važi 7 dana od trenutka aktiviranja. Ja protraćih, barem na svoje ime i prezime, ali da imate na umu da to aktivirate tek kada se odlučite definitivno poručivati. 🙂

Reply
zemljaknjiga 26. maj 2016. - 16:05

Eeee sjajno!!!
Hvala na informaciji! 🙂
Ja još nisam probala taj popust, pa ne mogu ništa ni da kažem. Znači 7 dana od aktivacije iz maila…Pa dobroo, da znamo, ako dobijemo mail da ne otvaramo pre nego što bude potrebno. Probaćemo da li na taj način možemo da odložimo taj popust koji smo zaradili… HVALAAA! :*

Reply
GJ 27. maj 2016. - 03:39

Pa ne baš, važi od trenutka kada se klikne na onaj tvoj link, naravno uz preduslov da smo već registrovani na tom sajtu, kao i ulogovani, te onda taj popust odmah obračunaj i naslove datum do kog se može iskoristiti. Meni u mailu piše do taj popust mogu iskoristiti do 31-og maja, što se poklapa sa tih sedam dana, od trenutka kliktanja na link. Naravno, sama ponuda ne bi bila aktivirana, da ja baksuz nisam bila ulogovana na sajt. 🙂

Reply
Tanya 20. jun 2016. - 12:08

Pa bas ti hvala za otkrice… zbog tebe ovog meseca necu imati da jedem… ali nema veze… bicu pametnija i mrsavija. 😀

Reply

Ostavi komentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00