Gosti Vulkana na sajmu u Beogradu 2017.

od lanavujicic
Gosti na sajmu - Vulkan 2017

Dobila sam to, da tako kažemo, ekskluzivno pravo da vam saopštim koji su to gosti Vulkana ove godine na predstojećem 62. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

Hvala Vulkanu na ovoj informaciji od srca. 🙂

Dakle, dva strana pisca koja će potpisivati knjige biće:

Mateo Strukul

Mateo Strukul

MATEO STRUKUL je italijanski pisac i scenarista, pravnik sa diplomom iz oblasti evropskog ugovornog prava. Njegovi romani objavljeni su u 20 zemalja, a poznat je i kao autor stripova. Umetnički je direktor nekoliko međunarodnih književnih festivala i piše za rubriku kulture za Il Venerdi di Rebubblica. Živi na relaciji Padova–Berlin, zajedno sa suprugom Silvijom.

Link ka piscu na sajtu izdavača: OVDE

DINASTIJA MEDIČI: U IME PORODICE

VELIČANSTVEN ROMAN PO KOJEM JE SNIMLJENA HIT SERIJA!

Ubistva, intrige, zavere.
Krvavi put do vlasti jedne od najmoćnijih porodica u istoriji.

Firenca, 1429. godine. Nakon smrti Đovanija de Medičija, trgovca i bankara, njegovi sinovi Kozimo i Lorenco naći će se na čelu autentičnog finansijskog carstva, da zajedno upravljaju porodicom i bogatstvom. Otac im je u amanet ostavio da se u političkim borbama ponašaju trezveno, da žive umereno, ali da budu odlučni kada je potrebno. Ipak, njegova poslednja želja neće biti u potpunosti ispunjena, jer je i sam za života stekao moćne neprijatelje. Među njima je najopasniji lukavi i krvoločni Rinaldo Albici, koji ima samo jedan cilj: da preuzme primat u Firenci, po svaku cenu.

Vešto balansirajući između beskrupuloznih spletki i ljubavi prema umetnosti i kulturi, braća će steći i veliku političku moć. Četiri godine kasnije, pošto je uspeo da preživi čitav niz zavera, kugu i sukobe sa drugim gradovima, Kozimo će završiti u zatočeništvu, dok mu smrtna kazna visi nad glavom.

Mediči - Mateo Strukul

Jusi Adler Olsen

Jusi Adler-Olsen

JUSI ADLER OLSEN rođen je 1950. u Kopenhagenu. Detinjstvo je proveo u bolnici za duševne bolesnike, gde je njegov otac radio kao psihijatar. Studirao je medicinu i sociologiju, kasnije i film, i kao student je otvorio prodavnicu polovnih knjiga, a jedno vreme je radio i kao restaurator starih zgrada, što smatra svojim najlepšim hobijem. Radio je kao urednik u dečjim izdanjima i kao novinar. Oženjen je i živi u Danskoj.

Link za piscu na sajtu izdavača: OVDE

Jusi Adler Olsen pisac je detektivskog triler serijala koji nosi naziv „Odeljenje Q“ o danskom detektivu za ubistva Karlu Marku i njegovom pomoćniku Asadu.

Internacionalni književni superstar  Jusi Adler-Olsen, sa više od 14 miliona prodatih knjiga širom sveta.

Jusi Adler - knjige

Ja sam, eto, uspela da skupim prve tri knjige, fali mi još četvrta iz serijala.

Inače serijal ima ukupno 7 knjiga od kojih je 4 izašlo kod nas u izdanju Vulkan izdavaštva.

Do neke nove zanimljive informacije i novih utisaka… veliki pozdravi iz Zemlje Knjiga! <3

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00