Julija – En Fortije

Julija - En Fortje

Romeo i Julija su likovi iz jednog od Šekspirovih najpoznatijeg komada. Likovi samo. Ali šta ako priča nije istinita? Šta ako su postojali pravi Romeo i Julija?! Šta ako oni i dalje postoje?

Julija – moj kratak sinopsis

Sestre bliznakinje Džuli i Dženis Džejkobs su odrasle u Americi uz svoju baku Rose, jer su njihovi roditelji poginuli u tragičnoj saobraćajnoj nesreći u njihovoj rodnoj Italiji. Odrastajući, Rouz bi ih odvraćala od priča o Italiji i poseti Italiji, ali i od postavljanja pitanja o njihovim roditeljima. Kada Rose umre, Džuli će otkriti da je baka Rouz sve ostavila njenoj sestri Dženis. Rouz je Džuli ostavila samo pismo i ključ od sefa u Sijeni, u Italiji. Ona kreće na put da otkrije tajnu misterioznog sefa i uskoro će se naći u potrazi za svojim korenima, svojim pravim identitetom i potrazi za sudbinskom ljubavlju koja je ispisana negde u zvezdama.

Što više Džuli saznaje o svojoj prošlosti i istoriji pravog Romea i Julije, to stvari postaju sve više zbunjujuće, a igra u koju se uplela i iz koje nema povratka postaje sve opasnija i smrtonosnija. Njen cilj biće da ispravi grehe iz prošlosti između tri drevne italijanske porodice i zauvek skine kletvu…

Video trailer za knjigu:

Related posts

Profajler – Tamara Kučan

Beograđanke znaju – Branka Kovačević

Cvet – Elizabet Kraft i Šej Olsen