Laguna ambasador knjige i čitanja

Imam tu čast da sam postala Laguna ambasador knjige i čitanja. Šta to zapravo znači i šta će to značiti i vama, pročitajte u ovom blog postu. 🙂
Hvala dragim ljudima iz izdavačke kuće Laguna koji su mi pružili svoje poverenje! 🙂

Read more

Beograđanke znaju – Branka Kovačević

„Kako postati ikona od stila?“
U poslednje vreme sve češće se hvatam za neke „coffee table“ knjige (kako to popularno zovu u svetu), a što bi u prevodu kod nas značilo „knjige za uz kafu ili čaj“ i zaista me čitanje istih neopisivo opušta. Ovo je knjiga koju ćete iznova i iznova prelistavati, kako sami tako i u društvu.

Read more

Čarapokradice – Pavel Šrut

Sad mi recite da vi nemate problem sa misterioznim nestancima čarapa po kući! Znam da imate, a Šrut zna i zašto… 🙂 Ovo je, mogu slobodno reći, jedna od najlepših dečijih knjiga koje sam pročitala. Šrut nam priča veoma zanimljivu priču o izmišljenim bićima koja nam se rugaju sa ivice realnosti… MAESTRALNO!!! Pravi biser dečije književnosti.

Read more

Autopsija – Keri Maniskalko (Stalking Jack the Ripper #1)

Knjiga Autopsija je prilično brutalna, mada po klasifikaciji spada u Young Adult žanr odnosno knjige. Znate već da je prilično izvikana od kada je izašla kod nas, a s obzirom kako u poslednje vreme prolazim sa takvim knjigama, bojala sam se da će i ovde to biti slučaj. Međutim, NE! Ova knjiga mi se baš mnogo, mnogo dopala.

Read more