Prvo predsajamsko udomljavanje knjiga! (Važi za ceo Ex-YU)

od lanavujicic
Zemlja Knjiga - Darivanje - 15-10-2016 - ex-yu

Dragi moji, krećemo sa prvim predsajamskim udomljavanjem knjiga! Po prvi put širimo udomljavanje knjiga i na naše drage prijatelje iz okruženja i važiće za ceo Ex-YU region (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija i Slovenija) ?

USLOVI UČESTVOVANJA SU SLEDEĆI:

  1. Morate biti prijavljeni pratilac Facebook stranice www.facebook.com/zemljaknjiga (LIKE-ujete stranicu ko već nije)
  2. Morate biti prijavljeni na newsletter na sajtu www.zemljaknjiga.com. Imate formular na desnoj strani sajta gde piše „Prijavite se za novosti“. Ko je već prijavljen od ranije, ne mora ponavljati postupak prijave.
  3. Javno podelite Facebook objavu o ovom darivanju na vaš zid/wall (opcija – public/javno)
  4. Ostavite komentar ispod Facebook objave koju knjigu želite

Dobitnike ću birati izvlačenjem i biće potpuno na sreću. Moći ćete to da propratite 21.oktobra…
Srećno svima!!! ?

UDOMLJAVANJE KNJIGA – VIŠE O NAGRADAMA:

MAESTRA – L.S.HILTON

Maestra - korice

IZDAVAČ:

Laguna

ZVANIČAN SINOPSIS IZDAVAČA:

Najuzbudljiviji triler koji ćete pročitati ove godine.

Ovaj psihološki triler sličan Talentovanom gospodinu Ripliju predstavlja femme fatale koja je prepredena kao Ejmi Dan iz Iščezle, opasna kao Lizbet Salander iz Muškarci koji mrze žene, seksi, pametna i smrtonosna.

Džudit Rašli je danju asistentkinja u prestižnoj londonskoj aukcijskoj kući, a noću hostesa u jednom od najozloglašenijih barova u gradu.

DA BI DOBILA ONO ŠTO ŽELI

Kako bi uspela u životu, Džudit zna da mora poštovati pravila igre. Promenila je naglasak, uvežbala manire otmenih ljudi i svoju diskretnost je dovela do nivoa umetnosti. Ali kad je otpuste zato što je otkrila mračnu tajnu umetničkog sveta, njeni iskreni napori i snovi za boljim životom biće uništeni. Zbog toga dopušta svom oniljenom, a već skoro zaboravljenom osećanju, gnevu, da je obuzme znajući da će se tako osećati bolje.

ONA ĆE PREKORAČITI SVE GRANICE

Dok prati jednog od svojih najvećih klijenata do Francuske rivijere, dogodiće se strahovita nesreća koja će sve promeniti. Ne bi li zaštitila sebe, Džudit shvata da mora da se pretvori u nekog drugog. Menja identitet i postavlja pravila nove opasne igre.

Glamurozna, uzbudljiva, dekadentna, erotična i neodoljiva. Maestra je dar za čitaoce koji vole osvetoljubive ženske likove. – Booklist

Smešten u svet oligarha, mafijaša i mutnih trgovaca umetničkim delima, ovaj roman predstavlja junakinju koju ćete ili voleti ili mrzeti, zbog koje ćete bar dva puta doslovno zinuti, ženu zbog čijih bi seksualnih avantura čak i Kristijan Grej pocrveneo. –  Red Magazine

Veoma su podeljena mišljenja vezano za ovu knjigu. Bila je jedna od najizreklamiranijih knjiga ove godine. Meni se lično nije dopala, ali znam da mnogima jeste. tako da se nadam da će doći u prave ruke. ?

Link ka knjizi na stranici izdavača – OVDE

VAMPIRSKA AKADEMIJA – RIŠEL MID

Vampirska akademija - Risel Mid

IZDAVAČ:

Laguna

ZVANIČAN SINOPSIS IZDAVAČA:

Samo pravi najbolji prijatelj može da vas zaštiti od smrtnih neprijatelja.

Posle dve godine slobode, Rouz i Lisa uhvaćene su i odvučene natrag na Akademiju svetog Vladimira, školu za vampirsko plemstvo i njihove buduće čuvare, skrivenu u gustim šumama Montane. Ali unutar gvozdenih kapija, život je još opasniji… a strigoji su uvek u blizini.

Rouz i Lisa snalaze se učeći kako da opstanu u ovom opasnom svetu, da se suoče sa iskušenjima zabranjene ljubavi i da pri tom uvek budu na oprezu, kako zli nemrtvi ne bi zauvek pretvorili Lisu u jednu od njih…

Jedinstveno i opčinjavajuće… Čitaoci će još neko vreme ujedati za ovim serijalom
VOYA

Potpuno zaokuplja
Booklist

Zaista neodoljivo
SLJ

Ovu knjigu nažalost nisam stigla da pročitam, ali već predugo stoji na polici i mislim da je vreme da napokon nađe nekoga ko će joj pokloniti vreme. Knjiga je pre dve-tri godine bila apsolutni hit među mlađim čitaocima, ali i onim starijima koji vole priče o vampirima. Prvi je deo serijala, pa ako se nekome dopadne, može da nastavi sa serijalom…
Očekujem utiske od onoga ko bude srećni dobitnik ove knjige. ?

Link ka knjizi na stranici izdavača – OVDE

Toliko od mene i srećno svima!!! Ljubi vas vaša knjigoholičarka iz Sveta Knjiga ? :*

Možda će vas zanimati

2 komentari

Dragica 16. oktobra 2016. - 22:39

Prijavljujem se za knjigu Maesta – Hilton 🙂
email – dragicavukomanovic@yahoo.com

Reply
zemljaknjiga 21. oktobra 2016. - 16:48

?????????
Dragi moji,
izvučeni su dobitnici prvog predsajamskog udomljavanja knjiga. Nagrade su birane slučajnim odabirom pomoću FB aplikacije (objavljujem i screenshot aplikacije).
Dobitnici su:
Ines Gačević – “Maestra”, L.S.Hilton (izdanje Laguna)
Jelena Nikolic – “Vampirska Akademija”, Rišel Mid (izdanje Laguna)
Čestitamo!!!
Molim dobitnice da mi se jave u inbox na Facebook stranici najkasnije u roku od 48 sati…
Ostalima više sreće u sledećem krugu koji kreće već večeras. Pravila će ostati ista, ali dodeljujemo neke druge knjige… 🙂
Pratite moju stranicu i saznajte večeras i kojim knjigama je reč…

Reply

Ostavi komentar