Najbolja lampa za čitanje – moje novo otkriće

od lanavujicic
Lampa za čitanje

Ovo je najbolja lampa za čitanje u mraku koju sam do sada videla. Meni ona obična stona lampa pored kreveta ne znači gotovo ništa. Slabo je osvetljenje da bih čitala sa njim. Često mi se čita do kasno u noć, a  da ne bih sedela pod velikim osvetljenjem u sobi jer moj Dragan želi da spava morala sam da kupim sebi neku dobru lampu za čitanje.

Probala sam one lampice koje se prodaju kod nas po knjižarama i to je baš bezveze, moram da vam priznam. Em je preskupo, em ništa ne valja. Osim ako nisu one mnogo skuplje sa crevcetom koje može da se pomera onda je potpuno neupotrebljivo i jako slabo sija. Pred put na more sam kupila onu kao hemijska olovka kako bih čitala u autobusu i shvatila da nju ne možete da pomerate da bi osvetleli obe strane knjige. Tako da morate da otkačinjete lampicu i premeštate je posle svake pročitane stranice. Budalaština!

Videla sam negde da ove lampice mogu da se poruče preko Ali Express-a i rešila sam da je uzmem. Pre par dana mi je stigla i ja sam ODUŠEVLJENA!!!

Ima je u dve dimenzije i ja sam, poučena ranijim iskustvom, poručila ovu veću. Ljudi moji to toliko sija da zaista nema potreba da uzimate ovu veliku (8 LED) koju sam ja uzela već imate i sa po dve led lampe na svakoj glavi (4 LED).

Izgleda kao šašavi mrav koji se zakačio na knjigu ? hahaha

Zašto vam kažem da bi možda bila i bolja ona nešto manja, zato što bi bila malo lakša i ta bi vam bolje služila na nekom putu ili tako nešto. Nisam je videla, ali pretpostavljam da je nešto manja i kompaktnija. Mada ni ova nije preteška i meni je SAVRŠENA!!!

Kada sam je upalila Draganov i moj komentar je bio VAUUUU kako je dobra! Najbolje potrošene pare IKADA! Ona slika gore u mraku je moja slika, tako da možete da vidite kako sija u potpunom mraku gde je uslikano i bez blica.

A nećete verovati koliko je koštala. Naravno ide bez baterija, a  u tom momentu kada sam kupovala koštala je tričavih $2,5 (američkih dolara). Prevedeno u EUR to je oko 2 EUR. Naravno, ta cena se stalno menja, ali može se naći za ovu cenu koju sam ja navela. Mada po Ali Express-u uvek možete da potražite akcije i ima ih na razne strane.

GDE MOŽE DA SE PORUČI

Evo ga link gde sam ja uzela, mada od njega mi je trebalo skoro mesec dana da stigne. Evo ga LINK

Lampa za čitanje
Lampa za čitanje – Ali Express (klikni na sliku za link ka proizvodu)

Prilično dugo je trajala dostava i već sam bila zaboravila da sam je poručila. Proverite da li možda ima i neki brži i pouzdaniji prodavac na Ali Express-u od ovog.

Lampu  možete da zakačite štipaljkom za knjigu ili tablet ili da je stavite na krevet ili sto pored knjige. Možete svaku glavu posebno da upalite, da pomerate glave i vrtite ih kako hoćete i ima dve jačine osvetljenja. Prosto je savršena!

Lampa za čitanje – Ali Express poručivanje
Lampa za čitanje – Ali Express poručivanje

Kod nas nažalost nisam videla igde da je ima, zato sam je i poručila preko interneta.

Naravno, ja ne mogu da garantujem za ispravnost bilo čega što poručite sa Ali Express-a. Prvo ne prodajem to ja i sve je to mahom kineska roba, pa može da se desi i neki propust, ali garantuju vam povraćaj novca, tako da nije ništa strašno i ako se desi da vam isporuče nešto neispravno ili ako vam proizvod slučajno ne stigne. Vraćaju novac čak i ako proizvod ne stigne u vremenu naznačenom prilikom kupovine. Iz izkustva oko Ali Express-a samo budite strpljivi u isporuci jer je veoma spora.

Ja ću sigurno poručiti i jednu manju i jednu za mog Dragana da kada putujemo može i on da čita neku knjigu. ?

Eto, moja najiskrenija preporuka lampice za čitanje  i moje veliko otkriće.

2 komentari

Irena 15. mart 2017. - 11:20

Upravo sam je kupila, nadam se da će mi brže stići. Hvala na preporuci, blog je divan <3

Reply
Dragana 6. februar 2018. - 16:24

Aaaaaa, divno!!! I sama sam veliki knjigoljubac i zaista je često nepraktično čitati do duboko u noć. A desi se da baš tad imamo najveću želju za knjigom. 🙂 Hvala na preporuci! 🙂

Reply

Ostavi komentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00