Saradnja

Naravno, mnogo volim knjige i ne bih se bunila da me kontaktiraju izdavači/knjižare ili lično autori i da me zamole za utiske o nekoj knjizi iz ugla običnog strastvenog čitaoca. Rado ću knjigu prihvatiti, ali obratite prethodno pažnju na neke žanrove koje volim i šta je ono o čemu BAŠ NIKADA ne volim da čitam.
Takođe, moj cilj je da, osim što ću preporučivati dobre knjige, podelim i po koji dobar savet u vezi s kompletnim čitalačkim doživljajem. Ako imate neku dobru ideju ili proizvod koji nam može poslužiti, slobodno me kontaktirajte. 🙂

Za izdavače, pisce/autore i knjižare:

Šta volim da čitam:

Čitam gotovo sve i sve zavisi od mog raspoloženja šta će biti na mom repertoaru za čitanje. Ono što jedino izbegavam to su preteke teme vezane za bolesti, teške ljudske patnje na tu temu i neke slične tematike. Znam da ljudi vole da čitaju upravo takve drame, ali meni su knjige opuštanje i razonoda, nešto što će me oraspoložiti. Koliko god je to sve deo života, smatram da previše slušamo i gledamo na televiziji o tome, tako da makar u knjigama želim da pobegnem od toga, ako je moguće. To je, zapravo, jedino o čemu definitivno ne želim da čitam. Ako mi ikada budete preporučivali knjige, samo izbegavajte teške teme o bolestima bilo kog tipa, a sve ostalo ću rado i sa zadovoljstvom prihvatiti. ?

Dakle, moji omiljeni žanrovi su:

  • klasici i moderni klasici
  • ljubavni romani/chicklit
  • adult romani/erotski
  • young adult i new adult/romani za mlade
  • trileri
  • avanture i misterije
  • dečiji romani (njih obožavam i dan danas ? )
  • paranormal (vampiri, vukodlaci) i horori
  • distopijski

Knjige su moja strast i ljubav i ne želim da ovo pretvorim u mukotrpan posao koji mi ne predstavlja zadovoljstvo.

Međutim, kako sam nekada manje ili više ograničena vremenom, neohodno je da me prethodno kontaktirate da potvrdim da li želim ili mogu da prihvatim neku knjigu kako bih je pročitala i pisala utiske o njoj. Ne bih volela da preuzmem na sebe neku odgovornost ili da zadam sebi zadatak koji smatram da nisam u potpunosti i od srca u stanju da ispunim. Dakle, ako neku knjigu prihvatim da pročitam, to ću sa sigurnošću i uraditi sa velikim zadovoljstvom.

Bez obzira na to, rado ću pomoći nekom reklamom ili promocijom nekog dobrog autora, ali sve ono što budem reklamirala na ovom sajtu, prethodno se moram složiti sa time šta reklamiram. Ne želim da reklamiram nešto što i lično ne bih volela da čitam ili da imam na svojoj polici.

Ukoliko sve izdavač, autor ili slično, bilo da ste iz Srbije ili neke zemlje iz regiona, i imate nešto što biste voleli da podelite sa mnom vezano za knjige putem mog bloga i sa drugima koji moje knjiško putešestvije dele sa mnom, slobodno me kontaktirajte putem

Za sve ostale saradnje i partnerstva

Naravno, postoji mogućnost i za sve ostale saradnje za koje me možete kontaktirati.

Imajte u vidu da ja pratiocima mog bloga želim da ponudim isključivo ono što bi bilo prikladno za jednog strastvenog čitaoca, a što će mu biti od koristi. Dakle nemojte mi nuditi da pričam o proizvodima koji baš ništa neće značiti jednom strastvenom knjigoljupcu.

Dakle, ukoliko imate neku ideju kako jednom ljubitelju knjiga možemo učiniti čitanje ugodnijim i lepšim, slobodno me kontaktirajte putem