Darivanje knjiga

Čarapokradice – Pavel Šrut

Sad mi recite da vi nemate problem sa misterioznim nestancima čarapa po kući! Znam da imate, a Šrut zna i zašto… 🙂 Ovo je, mogu slobodno reći, jedna od najlepših dečijih knjiga koje sam pročitala. Šrut nam priča veoma zanimljivu priču o izmišljenim bićima koja nam se rugaju sa ivice realnosti… MAESTRALNO!!! Pravi biser dečije književnosti.

Read more

Autopsija – Keri Maniskalko (Stalking Jack the Ripper #1)

Knjiga Autopsija je prilično brutalna, mada po klasifikaciji spada u Young Adult žanr odnosno knjige. Znate već da je prilično izvikana od kada je izašla kod nas, a s obzirom kako u poslednje vreme prolazim sa takvim knjigama, bojala sam se da će i ovde to biti slučaj. Međutim, NE! Ova knjiga mi se baš mnogo, mnogo dopala.

Read more

Princeza od papira – Erin Vot (The Royals, #1)

Sve u svemu, ovo je pravi new adult roman i sad vidim čemu tolika frka oko njega. Zaokupljuje, definitivno zaokupljuje čitaoce koji vole ovu vrstu literature za mlade. Samo, pročitala sam ovaj prvi deo „Princeza od papira“ za manje od dva dana i sve što ću u uvodu da kažem je da ja ovako neću da se igram. 🙁 Ovo se čita u cugu, a mi imamo samo prvi deo preveden. Nije fer!

Read more

Hemičar – Stefeni Majer

Iako je „Hemičar“ knjiga namenjena nešto starijima i žanrovski je triler, ja bih rekla da ipak nije dostigla neke nama dobro poznate majstore trilera. Mada sam joj se radovala, nije me nažalost previše oduševila.
Želim da ovu knjigu prosledim nekome ko ovakve knjige voli ili nekome ko je voleo Sumrak Sagu kako bih čula još neko mišljenje. Dakle, pozivam sve ljubitelje tinejdž romana da učestvuju u ovom darivanju, pa da ova knjiga ode u prave ruke.

Read more

Drugo udomljavanje knjiga! (Važi za ceo Ex-YU)

Dragi moji, evo ga i drugo predsajamsko udomljavanje knjiga, ovaj put knjige samo za one koji vole dobre ljubiće! I ovaj put širimo udomljavanje knjiga i na naše drage prijatelje iz okruženja i važiće za ceo Ex-YU region (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija i Slovenija) 🙂

Read more